Open of incompany

ROVC biedt zijn cursussen en opleidingen aan in verschillende uitvoeringsvormen. Welke uitvoeringsvorm je kiest, hangt af van jouw situatie en wensen.

Open netwerk- of incompany opleiding?

ROVC-opleidingen zijn zowel in het open netwerk, als incompany te volgen. Welke uitvoeringsvorm je kiest, hangt af van jouw situatie en wensen.

Open netwerk

ROVC plant zijn cursussen op ruim 40 locaties door heel Nederland. Er is dus altijd een cursus bij jou in de buurt. Praktisch wanneer medewerkers zich door het hele land bevinden of wanneer bijvoorbeeld enkele medewerkers een cursus moeten volgen.

Waarom kiezen voor open inschrijving?

De cursisten in het open netwerk zijn werkzaam in alle sectoren van de industrie. Dat heeft een meerwaarde: cursisten krijgen door samen te werken en te leren met collega’s uit andere bedrijven en branches vaak nieuwe inzichten en inspiratie. Bovendien staat de praktijk centraal in de open netwerk cursussen van ROVC. Cursisten gaan aan de slag met praktijkopdrachten in ons TechCenter, een unieke practicumruimte van 2.750 m2. Bij avondcursussen wordt veelal met met onze mobiele practicuminstallaties op locatie gewerkt.

Inschrijven voor een open cursus doe je snel en eenvoudig via de pagina Cursussen.

Incompanytraject

Bij een incompanytraject heb je de mogelijkheid de opleiding volledig aan te passen op de wensen en behoeften van de organisatie. Maatwerk dus. Dat geldt ook voor de locatie. Die bepaal jij: bij het bedrijf of bij ons?

Waarom kiezen voor een incompanytraject?
Een incompanyopleiding is goed voor de ‘teambuilding’. Door het complete team samen op te leiden, leren zij elkaar beter begrijpen en zullen zij als team effectiever functioneren. De beste aansluiting met de praktijk is te maken door de opleiding toe te passen op de eigen praktijk. In de lesstof kunnen daarom jouw eigen processen en installaties als uitgangspunt worden genomen. Daarnaast kun je de practicumopdrachten op eigen installaties laten plaatsvinden. Natuurlijk kun je ook gebruikmaken van het TechCenter in Ede en onze mobiele practicuminstallaties.

Planning en organisatie incompany-opleiding
Al onze open netwerk cursussen kunnen wij ook op locatie (incompany) verzorgen. De gehele planning en organisatie van de opdracht is dan in handen van jouw persoonlijke klantbeheerder. Hij of zij plant en organiseert het opleidingstraject in nauw overleg. Neem contact op met een van onze accountmanagers om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom studeren bij ROVC?
  • Ruim 45 jaar technisch de beste opleider
  • Compleet aanbod praktijkopleidingen
  • Docenten uit het werkveld
  • Uniek merkonafhankelijk practicum