Incompany & maatwerk

Incompany & maatwerk bij ROVC. Voor ieder vraagstuk een passende oplossing.

Incompany & maatwerk

Meestal is de juiste cursus, training of opleiding te vinden in ons uitgebreide aanbod. Maar soms is standaard niet genoeg. Heb je meerdere medewerkers voor een cursus of heb je een specifieke opleidingsvraag? Wij denken graag met je mee voor de juiste (maatwerk)oplossing.

Incompany

Heb je meerdere medewerkers die dezelfde opleiding volgen? In dit geval kan een bedrijfsopleiding voordeliger uitpakken dan een standaard opleiding. Je kunt dan tevens zelf de cursuslocatie kiezen: het ROVC TechCenter in Ede, incompany op jouw eigen bedrijfslocatie of op een andere geschikte locatie. Ook bepalen wij in overleg een geschikt tijdstip en heb je de mogelijkheid om de opleiding aan te passen aan de bedrijfssituatie. Vaak worden praktijkopdrachten uitgevoerd op de eigen installaties. Het is ook mogelijk gebruik te maken van ons uitgebreide practicum in Ede of mobiele prakticuminstallaties op locatie. 

Maatwerk

Ons opleidingsaanbod is modulair opgezet. Daardoor kun je gericht kiezen welke modules bij jouw organisatiedoelstellingen passen. Sluit het aanbod niet geheel aan op jouw wensen en behoeften? Dan brengt ROVC jouw opleidingsvraagstuk van A tot Z tot stand. Je kunt verschillende standaardmodules naar wens combineren en daarbij kan ROVC specifieke aanvullingen voor jou ontwikkelen. 

Door de competenties van jouw medewerkers vooraf goed in kaart te brengen en te meten en vervolgens de ontbrekende competenties nauwkeurig koppelen aan cursusmodules, leert jouw medewerker precies dat wat voor hem benodigd en relevant is. Vanzelfsprekend kunnen wij voor je ook kennistesten en assessments uitvoeren om de bestaande kennis en vaardigheden van medewerkers in kaart te brengen.

De meeste ROVC-cursussen en opleidingen worden standaard afgerond met een examen of eindtoets. Het is mogelijk onafhankelijke examens op maat voor je te ontwikkelen in uiteenlopende technische vakgebieden. Deze examens kunnen - afhankelijk van jouw wensen en doelen - schriftelijk of mondeling worden afgenomen en zowel op kennis en inzicht als op praktijkvaardigheden gericht zijn.  

Tenslotte geven wij advies en ondersteuning bij onderwerpen als verbeterprocessen in productieomgevingen, bedrijfs- en bedrijvenscholen of de implementatie van NEN3140. Neem gerust contact op met een van onze accountmanagers voor alle mogelijkheden.

Meer weten?

Voor een advies op maat, bel met een accountmanager of vraag direct een offerte aan. 

Oplossingen voor jouw branche

Iedere branche heeft andere wensen en behoeften. Benieuwd naar ons aanbod voor jouw branche?

Bekijk opleidingen per branche