Beveiligingsinstallatie-examens

Als monteur, technicus of adviseur beveiligingsinstallaties dien je te beschikken over een officieel erkend diploma. Regel via ROVC eenvoudig jouw inschrijving bij exameninstantie CerTech!

Officiële examens

Het Ministerie van Justitie heeft ROVC in de “Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus” opgenomen als officieel exameninstituut voor deze examens. De diploma's MBV en TBV zijn verplicht om bepaalde werkzaamheden in de beveiligingsbranche uit te mogen voeren.

ROVC neemt onderstaande examens af:

CerTech

Voor de organisatie van onze examens werkt ROVC samen met CerTech. CerTech is een onafhankelijke examenorganisatie, verantwoordelijk voor de ontwikkeling, organisatie en het afnemen van examens en toetsen. In opdracht van brancheorganisaties, adviesbureaus en opleidingsinstituten worden jaarlijks ruim 10.000 kandidaten geëxamineerd. Het gaat hierbij met name om examens gericht op techniek, veiligheid, beveiliging en organisatie & communicatie. Heb je vragen over examens? Of ben je op zoek naar een partner om examens te laten organiseren? Bel ons op 0318 - 698 605 of kijk op www.certech.nl.