Joey Rijnders

Joey Rijnders: jouw ROVC-accountmanager in de regio Groningen

Het opbouwen van een relatie met u staat centraal 

Mijn functie is zeer divers. De ene dag ben ik bezig met relatiebeheer en acquisitie in de maritieme sector, gemeenten of op de Maasvlakte en de andere dag adviseer ik klanten rondom de NEN 1010 en NEN 3140. De afwisseling in binnen- en buitendienst maakt mijn functie compleet. Het opbouwen van een relatie met u als klant staat centraal van het eerste telefonisch contact tot aan de evaluatie van het gelopen traject en bespreking van nieuwe vraagstukken. U ontzorgen en het nakomen van afspraken vind ik hierbij heel belangrijk. Ik zie het als mijn taak om u een oplossing te bieden waarbij niet alleen uw opleidingsdoelstellingen behaald worden, maar ook een bijdrage wordt geleverd aan het bedrijfsresultaat op operationeel en strategisch niveau.

Investeren in medewerkers op het gebied van techniek draagt daadwerkelijk iets toe aan het succes van een organisatie. Op zowel persoonlijk als bedrijfsniveau. Techniek heeft de toekomst en het is essentieel om de mensen die in de techniek werken continu te blijven ontwikkelen. Stilstand is tenslotte achteruitgang. Daarvan ben ik overtuigd en dat is ook wat ik probeer over te brengen in mijn dagelijks werk.

“Het ontzorgen van de klant en het nakomen van afspraken vind ik heel belangrijk.”


Ik ben ervan overtuigd dat de ROVC-opleidingen de juiste combinatie hebben van theorie en praktijk. Doordat wij onze opleidingen specifiek kunnen toespitsen op uw bedrijfssituatie zijn wij in staat om naadloos aan te sluiten op de dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor zal het succes van het opleidingstraject hoog zijn, of zelfs de verwachtingen overstijgen. Wilt u daarover eens over gedachten wisselen? Ik hoor het graag!

Regio: Groningen
Branche:    Veiligheid

Joey Rijnders
Joey Rijnders
Bel 06 - 22 66 75 97