Bekijk de vergelijking via het menu
Welke trainingen dien je te volgen voor dit profiel?

Monteur warmtepomp (ZK)

Warmtepompen - elektrische aansluitingen en regelingen (verwacht: juli 2024)

Werk je aan warmtepompen vanuit de werktuigbouw, installatietechniek of als zijinstromer en krijg je voor het eerst te maken met elektrotechniek, voedingskabels en signaalkabels? Leer dan de praktische vaardigheden voor het veilig elektrisch en regeltechnisch aansluiten van warmtepompsystemen. Je leert op basis van aansluitschema’s een warmtepomp elektrotechnisch en besturingstechnisch aansluiten en wordt je bewust wat je bevoegdheden zijn en hoe je daarbinnen veilig werkt.

 

Aanvullende trainingen

Wil je ook werken aan de koudetechnische kant en het gekoppelde (gasverbrandings)toestel van hybride warmtepompen en aantoonbaar veilig elektrotechnische handelingen kunnen uitvoeren? Dan heb je de volgende aanvullingen trainingen nodig.

Welke training past bij mij?

Twijfel je over welke warmtepomptraining je nodig hebt? Neem dan contact op met onze studieadviseurs. Zij adviseren je graag.

Meer over warmtepompen en de verschillende warmtepompcursussen

Warmtepompen en cursussen

Lees meer over warmtepompen en de verschillende warmtepompcursussen.

Meer over warmtepompen

 

Vakmanschap Warmtepomp

Wil je meer weten over de Vakmanschap Warmtepomp en de andere profielen die je kunt volgen?

Over Vakmanschap Warmtepomp

 

Nieuwe ontwikkelingen

Op dit moment zijn we bezig om onze warmtepomptrainingen nog beter aan te laten sluiten op de dagelijkse praktijk. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden nieuwsbrief

 

Welke training past bij mij?

Twijfel je over welke warmtepomptraining je nodig hebt? Neem dan contact op met onze studieadviseurs. Zij adviseren je graag.

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.