De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu
Blijf jezelf ontwikkelen!

Volg een liftmonteur opleiding

Ben jij werkzaam als liftmonteur of servicemonteur in de liftbranche en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Of wil je liftmonteur worden? Dan biedt ROVC de cursussen en trainingen die jij nodig hebt!

Welke liftmonteur opleiding past bij jou?

Ga jij als liftreparateur voor een volledige cursus lifttechniek, of volg je liever een specifieke lifttraining? Bij ROVC kan het allemaal. We zetten de verschillende opleidingen voor liftmonteurs daarom voor je op een rijtje. Je kunt kiezen uit diverse cursussen over bijvoorbeeld lifttechniek, er zijn specifieke lifttrainingen en er is een beroepsopleiding, zodat jij als servicemonteur lifttechniek aan de slag kan.

Cursus Lifttechniek

De cursus Lifttechniek is perfect voor jou als je alles over het onderhouden van liften en storingzoeken wilt leren. Ook leer je meer over de besturing van liften en het keuren van lfiten. Deze liftmonteur opleiding is voor lift- en servicemonteurs met enige ervaring. Ook staat de praktijk centraal. Zo krijg je meer dan genoeg kans om jouw nieuw opgedane kennis direct in de praktijk te brengen.

Bekijk de cursus

Cursus Hydrauliek voor personenliften

Werk je als storings- of onderhoudsmonteur in de personenliften, maar is jouw kennis van hydrauliek beperkt? Dan is deze vijfdaagse cursus voor jou! Leer het repareren, vervangen en in gebruik nemen van hydraulisch aangedreven personenliften. Na deze cursus weet jij alles van hydraulisch aangedreven personenliften. Van hulpapparatuur tot schematische tekeningen en van hydraulische vloeistoffen tot stuurapparatuur: alles komt aan bod! Uiteraard ga je met jouw nieuwe kennis direct aan de slag tijdens het practicum van deze cursus.

Bekijk de cursus

Beroepsopleiding Servicemonteur lifttechniek

Wil je als servicemonter lifttechniek aan de slag gaan? Dan is een beroepsopleiding iets voor jou.

Servicemonteur lifttechniek

Werk je al in de liftbranche, maar ben je toe aan de volgende stap? Dan is deze beroepsopleiding iets voor jou. Je gaat aan de slag met het vertrouwd raken met de achterliggende mechatronische principes en je gaat je kennis uitbreiden over lifttechniek. In 2,5 jaar tijd bekwaam je je tot een professionele servicemonteur die raad weet met elke storing en service- of onderhoudsklus. 

Bekijk de beroepsopleiding

Erwin Janssen

Wil je meer weten over een cursus of training? Neem contact met mij op voor een persoonlijk studieadvies. Ik help je graag!

Mijn verhaal

    

    

    

Liever een specifieke lifttraining volgen?

Ben je geen liftmonteur of liftreparateur, maar kom je in je werk wel in aanraking met liften en ben je er (gedeeltelijk) verantwoordelijk voor? Dan is er de mogelijkheid om korte trainingen te volgen, specifiek gericht op jouw vraag. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.