Bekijk de vergelijking via het menu
2 personen volgen de cursus Storingstechnicus elektro
Voor welke uitvoeringsvorm kies jij?

Open netwerk of incompany?

Wist je dat ROVC cursussen en opleidingen aanbiedt in verschillende uitvoeringsvormen? Welke vorm je kiest, dat bepaal jij. Afhankelijk van de wensen en situatie van de organisatie kies je voor een open netwerk of een incompanytraject.

Open netwerk- of incompany-opleiding?

Alle ROVC-opleidingen worden zowel in het open netwerk als incompany gegeven. Welke uitvoeringsvorm bij jouw bedrijf past, hangt af van de specifieke situatie en wensen. Beide vormen hebben zo hun voordelen. Hieronder lees je daar meer over.

Open netwerk – de voordelen

ROVC organiseert haar open netwerk cursussen op ruim 40 locaties door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd een cursus in de buurt georganiseerd wordt. Dit is praktisch wanneer medewerkers zich door het hele land bevinden. Ook wanneer enkele medewerkers een cursus moeten volgen is een open netwerk-traject de voor de hand liggende keuze.

Waarom kiezen voor open inschrijving?

Bij een open netwerk-training werken en leren cursisten met collega’s uit andere bedrijven en branches. Dat leidt vaak tot nieuwe inzichten en inspiratie! In de open netwerk-cursussen van ROVC staat de praktijk altijd centraal. Bij avondcursussen wordt bijvoorbeeld met mobiele practicuminstallaties op locatie gewerkt.

Bekijk aanbod open netwerk

Jeroen Janssen

Wil jij (meer) advies over welke uitvoeringsvorm bij jouw bedrijf past? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden!

Incompanytraject – de voordelen

Wil je de opleiding volledig kunnen aanpassen op de wensen en behoeften van jouw organisatie? Dan kies je voor een incompanytraining. Naast de maatwerk invulling van de cursus zelf, is ook de locatie flexibel. Een training op één van de ROVC locaties? Of juist intern op het bedrijf zelf? Alles is mogelijk. Ook overleg je samen met ROVC wanneer de training plaatsvindt.

Waarom kiezen voor een incompanytraject?

De beste aansluiting met de praktijk behaal je door de opleiding toe te passen op de éigen praktijk. Grote meerwaarde van een incompanytraining is dat de eigen bedrijfsprocessen en installaties als uitgangspunt kunnen worden genomen. De practicumopdrachten kunnen uiteraard in een TechCenter plaatsvinden of op mobiele installaties op locatie worden geoefend, maar ook op de eigen installaties worden uitgevoerd! Dichterbij de praktijk komen is eigenlijk niet mogelijk.

Daarbij staat een incompanyopleiding meteen garant voor een stuk ‘teambuilding’. Leid je een team samen op, dan leren mensen elkaar beter begrijpen. Hierdoor gaan zij ook als team effectiever en efficiënter functioneren.

Planning en organisatie incompany-opleiding

Alle open netwerk-cursussen van ROVC kunnen dus ook op locatie (incompany) worden verzorgd. De gehele planning en organisatie van de cursus is dan in handen van een persoonlijke klantbeheerder. Hij of zij is jouw vaste aanspreekpunt. Meer weten over onze werkwijze? 

Lees meer over onze werkwijze

Wil je meer weten over welke uitvoeringsvorm het beste bij jouw bedrijf past?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers om de mogelijkheden te bespreken!

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.