De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu
Bekijk de mogelijkheden en ons aanbod voor Incompany

ATEX Incompany

Bij ROVC zijn vrijwel alle opleidingen beschikbaar zowel via ons open netwerk als incompany. Onze incompanytrainingen worden volledig op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke opleidingsbehoeften binnen jouw organisatie, ook op het gebied van ATEX.

Incompany mogelijkheden bij ROVC

Bij een Incompany opzet wordt de training afgestemd op de wensen en behoeften jouw organisatie. Deze behoeften brengen we in kaart door middel van het ROVC competentiemanagementmodel. Qua invulling van de training worden de standaard opleidingsmodules aangepast aan wat voor jouw organisatie belangrijk is. Voorbeelden in de les komen uit de dagelijkse praktijk van jouw bedrijf. Daarbij is ook maatwerk een optie; bijvoorbeeld praktijkgerichte trainingen ontwikkeld op basis van de eigen installaties. Bij een incompanytraject ben je als werkgever dus enorm flexibel als het gaat om de invulling van de trainingen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van ATEX voor Incompany? Bekijk hieronder het aanbod of neem contact met ons op!

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.