De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

Hydrauliek praktijkexamen Cetop | Examen

Werk je als storings-, service-, of onderhoudsmonteur en wil je graag aan jouw klanten laten blijken dat je volgens de richtlijnen van Cetop kan werken?

Doelgroep

Werk je als storings-, service-, of onderhoudsmonteur en wil je graag aan jouw klanten laten blijken dat je volgens de richtlijnen van Cetop kan werken? Schrijf je dan in voor dit praktijkexamen!
Inschrijven kan, als je de cursus hydrauliek met een voldoende hebt afgesloten of voldoende aantoonbare praktijkervaring bezit.

Doel en opzet

Tijdens dit praktijkexamen wordt jouw hydraulische vakkennis en vakvaardigheden geëxamineerd. Gedurende het examen wordt onafhankelijk vastgesteld of je over de noodzakelijke competenties beschikt om in aanmerking te komen voor het Cetop persoonscertificaat.
Kennis en vaardigheden worden getoetst door een combinatie van schriftelijke vragen, praktijkopdrachten en mondelinge vragen van de examinator.

Inhoud van het examen

Dit examen voldoet qua inhoud, vraagstelling en beoordeling aan de eisen van de Cetop.
Lopende het examen word je getoetst op het inspecteren, inbedrijfstellen, storingzoeken en testen van twee verschillende hydrauliekinstallaties. Communicatie en overdracht pas je als servicemonteur bij de klant dagelijks toe, vandaar dat dit onderwerp in de beoordeling wordt meegenomen.
Veiligheid staat hoog in het vaandel, veilig werken is een vereiste voor het behalen van dit examen!!

Resultaat

Wanneer je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je een Cetop peroonscertificaat als bewijs dat je bent geslaagd voor het praktijkexamen. Het is mogelijk om deze behaalde kwalificatie toe te voegen aan het skillspaspoort Industry ID van de Feda.

Hydrauliek praktijkexamen CETOP 22 juni 2024 - 08:30 tot 12:30 uur Locatie Inschrijven € 675,- (excl. btw)
Hydrauliek praktijkexamen CETOP 5 oktober 2024 - 08:30 tot 12:30 uur Locatie Inschrijven € 675,- (excl. btw)

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.