De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

ATEX Installatie & Testen Materieel Praktijkexamen (Ex 003/006)

Dit is een praktijkexamen

Doelgroep

Je bent als elektrotechnicus verantwoordelijk voor het correct installeren en testen van elektrotechnische installaties en je wilt jouw competenties officieel laten vastleggen.

Omschrijving

Heb je de opleiding ATEX Installatie & Testen Materieel (Ex 003/006) afgerond, maar nog niet je technische vaardigheden officieel laten toetsen? Dan is dit je kans. ROVC bied je namelijk de mogelijkheid om dit examen te voldoen. Dit praktijkexamen is bijzonder waardevol en maakt jouw ATEX Installatie & Testen Materieel (Ex 003/006)-opleiding compleet.

Doelstelling

Het praktijkexamen is een officieel examen waarbij je de vaardigheden die je tijdens de opleiding hebt opgedaan of verbeterd, opnieuw kunt demonstreren. De praktijkopstellingen die worden gebruikt tijdens het examen zijn dezelfde als die je tijdens de opleiding heeft gebruikt.

Data en prijs

De ATEX examens zijn tijdelijk niet beschikbaar via onze website vanwege een technische fout, maar kun je wel direct bij PBNA bestellen.

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.