De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu
Veiligheid bij waterstofsystemen Design

ATEX examen - module WD

Dit is een theorie-examen

Heb je de cursus ATEX Veiligheid bij waterstofsystemen Design & Engineering (EX WD) in klassikale variant succesvol afgerond en ben je klaar voor het bijbehorende ATEX-examen? Je kan je hier direct aanmelden voor het theorie-examen.

Doelgroep
Ben jij als engineer, veiligheidsfunctionaris of ontwerper betrokken bij waterstofsystemen zoals brandstofcellen, elektrolysers of installaties voor energieopslag? Dan is het ATEX-examen Veiligheid bij waterstofsystemen Design voor jou interessant.

Doel en opzet
Tijdens dit open-boek theorie examen wordt jouw vakkennis geëxamineerd en wordt onafhankelijk vastgesteld of je beschikt over de noodzakelijke kennis om in aanmerking te komen voor het ATEX-certificaat ‘Veiligheid bij waterstofsystemen Design’.

Inhoud van het examen
Alle examens voldoen qua inhoud, vraagstelling en beoordeling aan de eisen die gesteld zijn in de regelgeving (ATEX 114 en 153) en de daarbij behorende normen en richtlijnen.

Resultaat
Wanneer je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je een Attestation. Een Attestation is het bewijs dat je bent geslaagd voor het theorie-examen.

Dit examen wordt afgenomen door PBNA en duurt 90 minuten.

Data en prijs

De ATEX examens zijn tijdelijk niet beschikbaar via onze website vanwege een technische fout, maar kun je wel direct bij PBNA bestellen.

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.