De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

Cases & referenties

Ben je benieuwd hoe klanten van ROVC over onze producten en diensten denken? Hier vind je een overzicht van referenties, interviews en cases.

Rendement behaal je niet in directiekamer, maar op de werkvloer

Productiebedrijven laten nog een enorm potentieel van mens en machine onbenut. Madolex maakt verliezen in het productieproces zichtbaar en helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun output. In hun verbetertrajecten staat de mens achter de machine centraal. Niet voor niets luidt de naam van hun nieuwe concept Prouductivity®.

Bekijk interview

Samen inspelen op de installatievragen van de toekomst

Het installatievak verandert snel. Steeds vaker voeren installatiebedrijven ook service- en onderhoudstaken uit. De allround servicemonteur heeft dan ook de toekomst. Om op deze behoefte in te spelen, is InstallatieWerk Noord-Holland een samenwerkingsverband aangegaan met ROVC. Vanaf oktober begint de eerste groep monteurs aan de tweejarige mbo-3-opleiding ‘Servicemonteur installatietechniek’.

Bekijk interview

Storing in een warmtepompsysteem?

De woning van morgen is niet meer de woning van vandaag, want de warmtepompinstallatie heeft haar intrede gedaan. Aan opleidingen over de installatie van warmtepompen geen gebrek.

Bekijk interview

SWA en ROVC leiden mbo-3-allround monteurs op via uniek leer-werktraject

Op korte termijn ontstaat een nijpend tekort aan technisch geschoolde vakmensen. SWA speelt in op het schaarsteprobleem met een tweejarig leer-werktraject op maat: Allround servicemonteur op mbo-3-niveau. De kick-off van het project met 24 leer-werkplekken vindt dit najaar plaats.

Bekijk interview

Technical operators kunnen een machinestoring nu beter duiden

CuliVers is de convenience-specialist van Sligro Food Group. In de CuliVers-keuken in Eindhoven worden dagelijks tienduizenden maaltijden en maaltijdcomponenten geproduceerd. Vorig jaar volgden tien medewerkers van de verpakkingslijn de incompanycursus ‘Techniek voor operators’ van ROVC.

Bekijk interview
volgende 1 14 15 16 17 volgende

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.