De nieuwste editie van de TechBarometer is nú beschikbaar! Vraag 'm hier aan
Bekijk de vergelijking via het menu

Veilig werken, veilig naar huis

  • Veiligheid als vertrekpunt van al onze opleidingen
  • Specifieke veiligheidscursussen: ATEX, NEN 3140, 1010, 3840, machineveiligheid en VCA
  • Korte praktijkgerichte cursussen en opleidingen

Direct naar het aanbod   Maak een afspraak

In de dynamische wereld van de industrie is veiligheid cruciaal. Bij ROVC begrijpen we dat veiligheid niet slechts een vinkje op een checklist is, maar een belangrijk onderdeel van het dagelijkse werk. Daarom is veilig werken een vast onderdeel van al onze opleidingen en hebben we een uitgebreid scala aan specifieke veiligheidstrainingen ontwikkeld. Van machineveiligheid en elektrische veiligheid tot ATEX en VCA.

Veiligheid heeft topprioriteit bij ROVC. Krijgt het binnen jouw bedrijf ook al de aandacht die het verdient? We staan klaar om jouw team de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om veilig te werken en veilig naar huis te gaan.

Neem nu contact op en geef veiligheid binnen jouw bedrijf de aandacht die het verdient.

Blijf up-to-date met de cursussen van ROVC

Met 40 locaties start er altijd een cursus of training van ROVC in de buurt. We kunnen zelfs incompany trajecten organiseren. Zijn je medewerkers er klaar voor?  Bekijk ons aanbod hieronder of neem contact op met Ilona voor de mogelijkheden.

Ilona van der Werf

Accountmanager

Wil je meer informatie over onze veiligheidstrainingen of ben je benieuwd naar de incompany mogelijkheden? Neem dan contact met mij op!

Branche: Veiligheid, ATEX

Bekijk ons aanbod per vakgebied

Machineveiligheid

Maak een afspraak

Voldoe je aan alle normen en certificeringen om veilig te werken? Wat kan er beter? Welke kennis en vaardigheden hebben je medewerkers nodig en welke opleiding moeten ze dan volgen? Hoe pak je dit alles aan? En nog veel meer. Wat je vraag ook is, wij helpen je graag!

Geef veiligheid binnen jouw bedrijf de aandacht die het verdient en neem direct contact op of vul onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

 Veilig werken, veilig naar huis

Natuurlijk wil je dat iedereen na de werkdag weer gezond en veilig naar huis kan. Maar hoe creëer je een veilige werkomgeving en voldoe je aan de laatste normen en voorschriften? Dat lees je in deze whitepaper.

Download whitepaper

ATEX implementatiedocument

Het voldoen aan de ATEX-richtlijnen vraagt om meer dan alleen een advies. Daarom neemt ROVC je stap voor stap mee in de implementatie en borging van een goed veiligheidsbeleid. Hoe we dat doen? Dat lees je hier.

Download document

Over ROVC

Bij ROVC, dé technische opleider van Nederland, geloven we in ‘technisch vakmanschap’. In het verbreden, verdiepen en verduurzamen van vaardigheid. Daar willen wij aan bijdragen. Omdat wij in de praktijk zien dat net even meer vakkundigheid écht het verschil maakt.

Jaarlijks bieden we ruim 20.000 startende en ervaren technici de beste cursussen en docenten waarbij ze leren wat in de praktijk ook écht nodig is. Ook adviseren we organisaties bij het ontwikkelen van een effectief opleidingsbeleid en zorgen dat mensen en machines geschikt zijn én blijven voor hun job. En we delen kennis waar de hele technische branche beter van wordt. Zo komen we samen verder. Vandaag en morgen. Met de juiste technische skills.

Want technisch beter? Daar worden we allemaal beter van.

Je chat met:

Chat offline

We zijn momenteel helaas offline.

Chat met ROVC

1 medewerker online >

Jouw waardering is verstuurd. Bedankt! Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.