Beroepsopleidingen

Zoek je meer uitdaging in jouw vak? Of wil je doorgroeien naar een hogere functie met een hoger salaris/inschaling? Met een beroepsdiploma van ROVC kun je jouw toekomstdoelen realiseren.

ROVC-beroepsopleidingen

Misschien ben je wel dichter bij een erkende titel dan je denkt. Een ROVC-beroepsopleiding is namelijk opgebouwd uit meerdere ROVC-cursussen. In jouw eigen tempo werk je toe naar een bedrijfserkend diploma. Daarmee vergroot je jouw doorgroeimogelijkheden.

Geen overbodige ballast

De beroepsopleiding voltooi je door de verschillende cursussen te volgen die binnen de opleiding vallen. Dan leer je alleen dat wat je nodig hebt om jouw vak uit te voeren. Dus … geen Nederlands, Engels en rekenen. Je hoeft natuurlijk geen verstand te hebben van worteltrekken om een storing te kunnen oplossen.

Bekijk uw voortgang

Heb jij bijvoorbeeld de cursus Elektrisch schakelen afgerond? Dan ben je op weg naar de titel Servicemonteur elektrotechniek - mechatronica.

Op dit moment zijn er de volgende ROVC-beroepsopleidingen

Bij de beschrijving van de beroepsopleiding staat de opbouw en welke cursussen binnen de opleiding vallen. Door het volgen van deze cursussen werk je toe naar het bedrijfserkende diploma. Een bewijs van vakmanschap.

Aanmelden

Doordat de opbouw van de beroepsopleiding bestaat uit verschillende cursussen, meld je jezelf per afzonderlijke cursus aan. Niet tegelijk, maar wanneer het jou uitkomt en welke behoefte er nu speelt. Wij registreren welke cursussen je in de loop van de tijd volgt (of hebt gevolgd). Na het behalen van alle deelcertificaten ontvang je het officiële diploma.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze beroepsopleidingen met of zonder MBO-diploma? Neem contact op met Irene Heijning, Studieadvies, via 0318 - 698 697.

In 4 stappen naar een Persoonlijk Ontwikkelplan

Onze beroepsprofielen helpen je om in 4 stappen een Persoonlijk OntwikkelPlan uit te stippelen!

Bekijk het stappenplan!
Waarom studeren bij ROVC?
  • Ruim 45 jaar technisch de beste opleider
  • Compleet aanbod praktijkopleidingen
  • Docenten uit het werkveld
  • Uniek merkonafhankelijk practicum