Foodindustrie

Praktijkgerichte trainingen, cursussen en opleidingen voor TD-medewerkers en operators werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie. Voor specialisatie of meer allround inzetbaarheid!

Aanbod voor de Foodindustrie

Speciaal voor technische medewerkers en operators werkzaam in de voedingsindustrie heeft ROVC een compleet aanbod met praktijkgerichte cursussen en trainingen. Goed opgeleide medewerkers kunnen namelijk het verschil maken in de efficiëntie en effectiviteit van de productie!

  • One-stop-shopping
  • Technisch & praktijkgericht
  • Docenten uit het werkveld
  • Modulaire cursusopbouw
  • Incompany & maatwerk!

Trainings- en cursusaanbod voor TD-medewerkers

Productieprocessen zijn onderhevig aan veranderingen. Dat heeft vaak impact op de benodigde technische vaardigheden van storings- of onderhoudsmonteurs werkzaam in de voedingsindustrie. Onderstaande cursussen zijn geschikt om technici allround of specialistisch op te leiden:

Vernieuwd Cursus
Vernieuwd Cursus

Koeltechniek 7.1

Vernieuwd Cursus
Vernieuwd Cursus
Vernieuwd Cursus
Vernieuwd Cursus

Pneumatiek 7.8

Vernieuwd Cursus

 

Opleidingsprogramma voor operators

Wil je (voedings)operators verder ontwikkelen tot technisch operator?

Bekijk programma
Whitepaper: De toekomst van operatorschap

Van eerstelijnsfunctie naar autonoom operator 2.0

Download whitepaper