Foodindustrie

Praktijkgerichte trainingen, cursussen en opleidingen voor TD-medewerkers en operators werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie. Voor specialisatie of meer allround inzetbaarheid!

Aanbod voor de Foodindustrie

Speciaal voor technische medewerkers en operators werkzaam in de voedingsindustrie heeft ROVC een compleet aanbod met praktijkgerichte cursussen en trainingen. Goed opgeleide medewerkers kunnen namelijk het verschil maken in de efficiëntie en effectiviteit van de productie!

  • One-stop-shopping
  • Technisch & praktijkgericht
  • Docenten uit het werkveld
  • Modulaire cursusopbouw
  • Incompany & maatwerk!

Trainings- en cursusaanbod voor TD-medewerkers

Productieprocessen zijn onderhevig aan veranderingen. Dat heeft vaak impact op de benodigde technische vaardigheden van storings- of onderhoudsmonteurs werkzaam in de voedingsindustrie. Onderstaande cursussen zijn geschikt om technici allround of specialistisch op te leiden:

Basisoperator

  • Cursus
  • Niveau: Check
  • Uitgevoerd door ROVC

Elektrisch schakelen 8.1

  • Cursus
  • Niveau: Maintain

Koeltechniek 7.7

  • Cursus
  • Niveau: Maintain

Meet- en regeltechniek 7.4

  • Cursus
  • Niveau: Maintain

Onderhoudstechniek (In English)

  • Cursus
  • Niveau: Maintain
  • Uitgevoerd door ROVC

PLC-systemen 7.6

  • Cursus
  • Niveau: Design

Pneumatiek 7.6

  • Cursus
  • Niveau: Maintain

 

Modulaire opleiding voor operators

Wil je dat operators zich verder ontwikkelen tot gekwalificeerde voedingsoperators?

Bekijk programma
Trends in de food

De belangrijkste opleidingstrends in de foodindustrie samengevat.

Naar de resultaten