Werken bij

Werken bij een daadkrachtige, informele organisatie waar de mens centraal staat en waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling? Kom werken bij ROVC.

Werken bij ROVC

We hechten veel waarde aan een open bedrijfscultuur met de juiste normen en waarden. De basis is dat iedereen gelijk is en dat fatsoensnormen de eerste prioriteit vormen. Hier hoort een duidelijke, eerlijke en open houding bij. Speerpunten zijn: eigen verantwoordelijkheid, samenwerking, proactiviteit en initiatief tonen. We werken projectmatig waarbij eerst wordt ‘nagedacht’ en daarna ‘gedaan’. We gaan voor innovatie & ‘doen’. De onderlinge samenwerking kenmerkt zich door aandacht, betrokkenheid en passie. Om de gewenste prestaties en resultaten te behalen sturen we op input van gekwalificeerde werknemers. Dit doen we door de ontwikkeling van persoonlijke en vaktechnische vaardigheden en competenties te stimuleren. Door te investeren in de kwaliteit van werknemers investeren we in de kwaliteit van onze organisatie. Werken bij ROVC mag en moet niet!

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Open sollicitatie

Wil je graag komen werken bij ons bedrijf maar is er momenteel geen vacature vrij? Stuur dan je open sollicitatie met CV naar annemiekedeligt@rovc.nl

Stages / Afstudeeronderzoeken

ROVC heeft verschillende stagemogelijkheden op diverse niveaus: technisch, commercieel, marketing, administratief, planning, organisatie, logistiek, productontwikkeling en automatisering. Wij zijn een leuk en informeel bedrijf. Als organisatie vinden we het belangrijk om voor stagiairs te kiezen. Daarom zoeken wij als aanvulling op ons team stagiairs met een MBO of HBO opleidingsniveau die een stage voor een langere periode zoeken. Vind jij het leuk om in een dynamische omgeving te werken waar jij je eigen verantwoordelijkheid krijgt? Stuur dan een ‘stage’-sollicitatie met cv naar info@rovc.nl o.v.v. Sollicitatie stageplaats. Vermeld wel duidelijk je leerdoelen en gewenste vakgebied(en).

Momenteel hebben wij de volgende stageplaatsen beschikbaar:
Ambitieuze Marketing & Communicatie Stagiair
MBO stagiair voor technische afdeling (3e of 4e studiejaar)

Stel cursusgids samen

Stel direct zelf uw persoonlijke cursusgids samen